Sunday, March 02, 2008

In the one see!

Gisteren: Het atelier in wording, inmiddels is het nog verder aangekleed, compleet met verf op de grond
















Een figurante gaat met Boris op de foto
Crew buiten aan het filmen





































Terwijl ik dit schrijf wordt er in ons huis (voornamelijk in de tuin en in Boris' kamer) een heuse Perzische film gedraaid. Boris' slaapkamer is voor de gelegenheid omgetoverd in een gezellig schildersatelier.
Vorige week kwamen er wat mensen langs gereden op zoek naar DE locatie voor hun film en dat bleek dus de slaapkamer van Boris. Toen we vroegen naar de naam van de film zei men trots: In the one see! ..... Het Perzisch begrepen we beter: "Dar ye nega" zoiets als "in een oogopslag". Vorige week is de scene met Blacky, de zwarte poes al geoefend. Vandaag is Blacky er weer (ligt nu lekker in een stoel te slapen) en straks zal er iemand in Boris' kamer vermoord worden (door wie zullen we voor de toekomstige fans van Dar ye nega niet verklappen!)......
Grappig is dat de dames die achter de schermen meewerken ook bij ons in huis hun hoofddoek verplicht opmoeten (de eigenaresse van Blacky probeerde hem in de tuin net af te zetten maar werd door de regisseur gemaand hem direct weer op het hoofd te doen!)

No comments: