Wednesday, July 26, 2006

Verhuisd naar Niavaran, N-Teheran


kaatjebee, boris, luus en t op het dak van het appartement in Teheran waar we tijdelijk zaten. op de achtergrond het enorme gebergte (tot bijna 6000m)











het uitzicht op Teheran vanuit het Jamshidiye park














kaatjebee met boris en Mohammed de driver in het park












kaatjebee heeft momenteel wat problemen met bloggen, aangezien we in het noordelijkste noorden van teheran wonen zonder adsl... wel hebben we een heerlijk groot huis met een lekkere tuin.
we blijken alleraardigste iraanse buren te hebben die ons verwelkomden met een heerlijke taart. gisteren heeft deli, de buurvrouw kaatjebee de gym gewezen, waar kaatjebee wil gaan sporten. het is een inimini gymmetje, overdag verboden voor mannen (dus zonder hoofddoek gymmen!) en niemand spreekt er engels, dus zal kaatjebee heel snel farsi moeten leren (wat weer een heel andere taal is dan arabisch). de wandeling erheen (boris in hangzak op buik, luus in kar en manteau en sluier aan, 40+C, berg op) op zich was al een hele workout...

4 comments:

Anonymous said...

Ha Ka,

wat leuk om je met hoofddoek te zien. Hoe gaat het daar? een beetje afgesneden van de wereld begrijp ik? Is het spannend daar met alles dat er nu weer in Laibanon en Israel gebeurd. Okay, geografisch nog wel ver weg, maar verder toch dichtbij.

Hoop- adt je weer blij bent om het gezin bij eljkaar te zijn. Hou je haaks, sanderijn

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.