Sunday, January 14, 2007

Terug in Iran: veel barf!!

De familiebee (alias het Iran-promotieteam) is na twee weken NL weer terug in Iran, waar het gelukkig wel sneeuwt. Na familie en enkele vrienden weer gezien te hebben en na zich tegoed te hebben gedaan aan de gebruikelijke haring, oesters, filet americain, spek, mosselen, wijn, worst, kaas, ontbijtkoek, vla, beschuit, Hema, Bijenkorf, Mediamarkt, supermarkten en pinautomaten zijn de beetjes voldaan weer naar huis in Iran gegaan. Leuk was dat onze presentatie over Iran aan de N-Brabantse Probus goed werd ontvangen.
Goed, hier sneeuwt het dus weer en kaatjebee en Luus hebben gisteren een mooie sneeuwpop gemaakt in de tuin. T en kaatjebee wilden gaan skien dit weekend in Dizin (het grootste skigebeid op anderhalf uur van Teheran), maar helaas heeft de regering heel Dizin afgehuurd voor 2 weken... Wellicht wordt het een dagje skien op de Tochal met wat vrienden en anders komt het later wel. Omdat de sneeuwgebieden hier zo hoog liggen zijn ze behoorlijk skizeker de komende maanden, dus geen nood.
Mensen hier begroeten ons veelal met een vrolijk Merry X-mas of een Happy New Year, terwijl Kerst hier helemaal niet gevierd wordt en er voor de Perzen pas 21 maart 2007 een nieuw jaar begint.


Er was minimaal 30 cm gevallen




















Sara en Boris bewonderen sneeuwpop












Luus in haar skijack (maar ze is 2, dus heel hard skien zal ze niet)













Sara met Boris en Luus




















Boris en Luus

No comments: